Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Έργο μας

Λοιπές Δραστηριότητες

Συμμετοχή ΣΕΣΜΑ σε συνέδρια Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αξιολόγησης

  • Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ελληνική Εταιρείας Αξιολόγησης διοργανώνει Συνέδριο με θέμα: "Αξιολόγηση Δημόσιων Πολιτικών" την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 στο Συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. Τον ΣΕΣΜΑ εκπροσωπεί η κυρία Κωνσταντίνα Ορφανίδου, μέλος ΔΣ και Πρόεδρος ΕΛΕΣΜΑ, με ομιλία στην ενότητα «Η Αξιολόγηση ως Ουσιαστικό Σκέλος της Διακυβέρνησης».

 Αναλυτικά επισυνάπτεται το πρόγραμμα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Επίσης, στη Θεσσαλονική πραγματοποιείται το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αξιολόγησης «Evaluation for more resilient societies» στις 1-5 Οκτωβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Η κυρία Κωνσταντίνα Ορφανίδου θα συντονίσει μία συζήτηση σε πάνελ με θέμα "Evaluation Professionalisation in Practice: What are the Next Steps to Follow?”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου (14.30-16.00) με συμμετοχή εξεχόντων ομιλητών από τον Καναδά, τη Μ. Βρετανία και την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες τόσο για την συγκεκριμένη ενότητα όσο και το συνέδριο συνολικά είναι διαθέσιμες στο www.ees2018.eu.

Μέλος των

  • logo feaco
  • sev logo
  • SBBE logo