Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Έργο μας

Πιστοποίηση Φυσικών Προσώπων - Συμβούλων Επιχειρήσεων

Πιστοποίηση Φυσικών Προσώπων - Συμβούλων Επιχειρήσεων

O Σύνδεσμος Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) μέσω της Ελληνικής Εταιρείας Συμβούλων Μάνατζμεντ (ΕΛΕΣΜΑ) της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας που έχει ιδρυθεί από μέλη του ΣΕΣΜΑ, και ο Οργανισμός Πιστοποίησης DQS Hellas προχώρησαν στη δημιουργία του Σχήματος Πιστοποίησης Φυσικών Προσώπων – Συμβούλων Επιχειρήσεων, το οποίο έχει διαπιστευτεί από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ Α.Ε.), βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012.

Το ως άνω αναφερόμενο Σχήμα Πιστοποίησης αποτελεί μια πρωτοπόρα κίνηση για τον κλάδο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς είναι η πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια, με επιτυχή έκβαση, για τη δημιουργία σχήματος με σκοπό την πιστοποίηση των επαγγελματικών δεξιοτήτων στην ειδικότητα των Συμβούλων Επιχειρήσεων. Μέσω της πιστοποίησης ισχυροποιείται και τεκμηριώνεται ο ρόλος των Συμβούλων Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα, διευρύνονται οι επαγγελματικές προοπτικές τους.